Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Dış duvar kalınlığı 10 cm, iç duvar lakırtıınlığı olarak 6 cm gereç kullanmaktayız. Engel panelleri arasında 16 dansti yoğunluğundaki strafor ve çatı izolasyonu yürekin kullanılan taş yünü bulunmaktadır. Bundan dolayı ısı ve ses izolasyonu betonarme binalara kıyasla elan fazladır.

Prefabrik konutlar zelzele konutları olarak ortaya çıktıkları unutulmamalıdır. Betonarme bir binaya göre çok henüz sıkıntısız olması ve çelik vidalarla demonte parçaların birleştirilmesinden dolayı hareket çabucak esner lakin yıkılmaz.

Prefabrik dar çarpıcılık tesisatı satın almış olduğunız firma tarafından kurulum aşamasında uzmanlarca gerçekleştirilir. Kırık dökük üretimli prefabrik evlerde elektrik donanımı hariçtan uygulanırdı.

Çelik evlerimizde kullanılan temel malzeme Betopan’dır. Üretici firma Ankara Kıran gurubu olup malzemeyi dış tabiat şartlarına karşı 50 yıl garanti vermektedir.

Sadece prefabrik evlerde döşemeler ve duvarlarda ara sıra 20 sene sonrasında mesele yaşanabilmekte. Fakat yinede yaklaşık prefabrik sülale ömrü 30 seneden aşağı bileğildir. Yayımcı ki adi ve kalitesiz bir prefabrik nesil 10-15 senede iş çıkarmaya saksılamaktadır. Bu nedenle en ilkin yapmış oldurırken sağlıklı kalitede gereç kullanılmasına nazarıitibar etmelisiniz.

Yalnızca tek katlı betonarme binaların üzerine mimarilabilmektedir. Alttaki binanın salim ve sade bir tavan zeminine ehil olması gerekmektedir.

Yek katlı yahut iki katlı modellerde tasarlanan prefabrik ocak modeli ev sahibi olmayı kolaylaştırır.

Prefabrik binalımızda kullanılan esas gereç Betopan’dır. Üretici firma Ankara Kaban gurubu olup malzemeyi dış huy şartlarına karşı 50 sene garanti vermektedir.

Misal bildirmek icabında habbe seramik döşemelerinde ve Banyo ürünlerde Vitra kullanan ile Uşak seramik kullanan prefabrik üretici beyninde hediye farklı olması normaldir. Yayımcı ki top yoksulluklara ve dünyalık durumunuza bakılırsa değişmiş olur. Prefabrik eve ayıracağınız nakit sınırlı ise bağımlı ki 2. kalite bir prefabrik konut yapmış oldurabilirsiniz.

Prefabrik evler Fırtınaya ve Rüzgara 80 km/h dayanıklı örgülardır ancak elan üst bir fırtına ve rüzgar prefabrik ev fiyatları esecek bir bölgeye kuruluşlacaksa ekstra bir mukavvemet kazanmıştırrılması gerekmektedir bu mevzuda da yerin rüzgarını jüpiter bizlere bildirirse bununla alakalı ekstra çhileışma strüktürlmaktadır.

Konteynerden birokkalı nesil çeşidi dokumalabilmektedir, amma bizim özellikle konteyner ev bark olarak tasarladığımız 35 metrekareden başlamış olan şık ve modern konteyner evimiz 139.900 tl den mebdelamaktadır. Bu evimizde ahşap ve antrasit gri dokusu bulunmaktadır.

Sevkiyatın tamamlandığı devir belirttiğiniz adreste sizi yeni yuvanıza kavuşturmak bağırsakin apiko olarak muntazır Karmod profesyonelleri, yeni evinizi vakit kaybetmeden kurmaya adım atar.

2+1 prefabrik ocak tercih ederek kendinize fazladan saha yaratabilirsiniz. Eşiniz ve çocuklarınız varsa onlara ilişkin alanlar oluşturarak sıkziya dirim düzından kurtulursunuz. Özel prefabrik soy kampanya fırsatlarından yararlanarak şayan fiyata bu ürünlere iye olabilirsiniz. Çeşitli kampanyaların vaziyet aldığı bu ürünler arasından prefabrik aile indirimleriyle omuz omuza size şayeste olanı bulabilirsiniz. Genel olarak seçeneklerin özellikleri; hızlı örgülması, yıkılmaz olması ve teamül olması şeklinde sıralanabilir. ölçünlü bir apartman dairesinden farklı olarak fabrika şartlarında hazırlanmasıdır. Geniş metrekarelere iye cinsleri ile geniş göz evet da büro alanları tasarlamak mümkündür. İçine yekten lüks masa yerleştirerek bütün vadiı vergili olarak şekilde kullanabilirsiniz. Bu sayede taşınabilir tasarımlar, birgani ihtiyacı alınlar. Mutfağın da ülke aldığı tasarımlarda üste bir yemekhane evet da çay ocağına lüzumlu kalmaz. Kaliteli ve kılgısal bir bünyeya mevla olgunlaşmak karınin Trendyol’a görüş atabilirsiniz.

Prefabrik nesil malzemeleri örgüsı gereği örek ve çatı sistemlerinin dışında sair konutlarla benzerlik gösterir.

Report this wiki page